Turu ventilatsiooniseade riivab ametnike silma

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuse hinnangul ei sobi ventilatsiooniseade toidukoha katusel turu välimusega kokku ja projektis see samuti ei kajastu.
Pärnu linnavalitsuse hinnangul ei sobi ventilatsiooniseade toidukoha katusel turu välimusega kokku ja projektis see samuti ei kajastu. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakond nõuab, et ehitaja peidaks ära Pärnu turu hoone katusel ventilatsioonisüsteemi, sest see ei sobi maja välimusega kokku ja ehitusprojekt seda seal ette ei näinud.

Linnaarhitekt Henri Eessalu märkis turuomanikele ja ehitajale saadetud kirjas, et Aasia söögikoha peale tekkinud ventilatsioonisüsteemi ehitamine tulnuks linnavalitsusega kooskõlastada. Samuti kirjutas ametnik, et ehitamisel pidanuks arvestama hoonele avanevate vaadetega: lihtsalt öeldes ei sobi ventilatsiooniseade turu välimusega kokku.

Planeerimisosakonna juht Kaido Koppel ütles, et eelkõige on etteheite taga tõepoolest süsteemi väljanägemine. “See hõbedane sära jääb ikka väga silma,” teatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles