Vapruse abitreener: Jalgpall on haigus, millest lahti ei saa (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Midenbritt tunneb, et on praegu abitreenerina õiges kohas. Tulevikus soovib ta kindlasti kätt proovida peatreenerina.
Taavi Midenbritt tunneb, et on praegu abitreenerina õiges kohas. Tulevikus soovib ta kindlasti kätt proovida peatreenerina. Foto: Mailiis Ollino

Sel hooajal esimest korda Eesti kõrgeimal tasemel ehk meistriliigas Pärnu Vapruse esindusmeeskonna abitreenerina töötav 27aastane Taavi Midenbritt tunnistab, et peatreeneri parem käsi olla pole mingi meelakkumine ja tööd tuleb teha meeletult. Vigastuse tõttu jalgpallurikarjäärist suu puhtaks pühkima pidanud Midenbriti sõnutsi on vutt justkui haigus, millest lahti ei saa.

Teie debüüthooaeg abitreenerina pole just kergemate killast olnud. Miks Vaprusel punktid nii raskelt tulevad?

Tiimi komplekteerisime meestest, kes olid valmis peale linnameeskonna tegevuse lõppu jätkama kõrgeimal tasemel. Peale selle andsime võimaluse oma klubi noortele. Noored said võib-olla natuke liiga vara jalgpallitippu, sest neil on väga raske Premiumi liiga vastastega sammu pidada. Päris valmis nad selleks ei ole, aga see on siiski suurepärane võimalus end proovile panna. Kõige tähtsam on ära kasutada šanss mängida Eesti parimate vastu ja saada olulisi kogemusi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles