Galerii: Paikuse perepäev pakkus rohkelt elamusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Paikuse põhikooli hoovis, spordikeskuses ja staadionil perepäev pealkirjaga "Tänapäeva muinaslugu II", mis pühendati Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ja ühtlasi tähistati kohaliku huvikooli kümnendat aastapäeva.

Suure osa päevast sisustas Pärnumaal elamustuuri alustanud "Laste vabariik", mis sõidab suvel Eestis ringi uhke haagisautoga ja ühendab endas teatri, mängu ja töötoad. Näha sai just elamustuuriks valminud etendust "Kõige parem kingitus" ja avastada Eestit unikaalsel labürint-mängualal, samuti proovida oma käteosavust ja mõtte-erksust eri töötubades.

Perepäeval esinesid Endla Murdi laulustuudio laululapsed, Jõõpre kooli näitering, Pärnu Kuninga tänava põhikooli Jutupaunikud, Sindi noortekeskuse iluvõimlejad ja Paikuse bändiruumi poistebänd. Uudistada sai mobiilset planetaariumi, vaadata trikiratturite etteasteid skatepark`is ja võtta osa tordi meisterdamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles