Lasteaia juht hääletas volikogus enda palgatõusu poolt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi lasteaed.
Sindi lasteaed. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Paljude Sindi lasteaia töötajate kuine teenistus kerkis tänavu märtsis üle 100 euro, suurim tõus oli suisa 200 eurot. Kopsaka palgalisa sai teiste seas lasteaia direktor Viivi Palmissaar, volikogu liige, kes muu seas eelnõu istungil ette luges ja sisuliselt enda palganumbri suurenemise poolt hääletas.

Sindi linnavolikogu 9. märtsi istungil luges haridus- ja kultuurikomisjoni esimees Palmissaar ette Sindi haridusasutuste töötajate palgajuhendi muutmise eelnõu. Kaheksast kohal olnud volikogu liikmest seitse toetasid palkade muutmist.

Nii tõusiski Palmissaare töötasu eelnõu jõustumise järel 150 eurot. “Jääb mulje, et direktor on selle määrusega endale palka teinud,” kostis seepeale hiljem eelarvekomisjoni liige Gerli Mets (IRL), et talle jäid silma suured palgalisad just kõrgemapalgaliste lasteaiatöötajate puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles