Kui armastus viib New Yorki

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete ja Joshua Yarbrough naudivad elu kirevas New Yorgis.
Grete ja Joshua Yarbrough naudivad elu kirevas New Yorgis. Foto: Erakogu

Kaks aastat tagasi lendas tollal veel neiupõlvenime Link kandnud pärnulanna Grete New Yorki, et kirevat suurlinna avastada. Just seal kohtas ta oma elu armastust Joshua Yarbrough’d, kellega nüüdseks on ühist perenime kantud pea aasta. Linnast, kus noored kohtusid, on saanud nende kodu.

“Mäletan, et kohtusin Joshuaga varasügiseses New Yorgis. Ta oli mu sõbranna tuttav ja tuli meid lennukile saatma. Sel ajal ma ei pööranud talle erilist tähelepanu,” meenutas Grete. Ka Joshua mäletab, et nende esmakohtumine oli kummaline. “Arvasin, et ta ei olnud minust huvitatud. Ma ei mõelnud proovidagi talle muljet avaldada,” lausus Joshua.

Möödus mitu kuud, enne kui noored üksteisega ühendust võtsid. “Ühel päeval soovitas Facebook Joshuat mulle sõbraks. Lisasin ta silma pilgutamata,” rääkis Grete. “Tean, see tundub nagu tänapäeva muinasjutt. Ma ei oleks isegi arvanud, et endale põhimõtteliselt sotsiaalmeedia kaudu mehe leian.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles