Mai kool alustab erandlikult, aga lapsed on elevil

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Pärnu Mai kooli 1.c klassi poisi Kristofer Baumanni pere ärkas eile juba kell seitse varahommikul, sest sama kooli viiendikust õe Rebeca aktus algas kontserdimajas poole üheksast.

Kristofer tunnistas kell kümme alanud esimeste ja üheksandate klasside aktuse eel, et on pisut ärevil, aga see olevat hea ärevus. Kristofer käis isaga üleeile kunagises kutsekoolis Pargi tänavas ajutisi kooliruume vaatamas ja õpetajaga on ta samuti kohtunud. Sama kooli 1.a-s kooliteed alustav Kristjan Särg ei mäletagi enam, kui kaua ta on kooliminekut oodanud. Ema Katrin Differt täpsustas, et terve suvi. Kevadel jõudsid nad koos Mai tänaval asuvasse koolimajja, aga ajutiste õpperuumidega Pargi tänavas veel tutvunud ei ole.

Mai koolis alustab tänavu neli esimest klassi. Mõni uus õpilane tuleb direktor Silja Kikerpilli sõnutsi vanematesse klassidessegi. Näiteks naaseb üks õpilastest, kes vahepeal elas aasta välismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles