Reena Pärnat tuli Eesti meistriks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: Dutch Target

Vibulaskja Reena Pärnat saavutas eelmisel nädalavahetusel Türil olümpiaringi sportvibu klassis Eesti meistrivõistlustel 17 naise konkurentsis esikoha, alistades kõik vastased veenva ülekaaluga.

Esimeses ringis alistas Järvekandi Ilvese klubi esindav pärnakas Keiti Šumani 6:0, veerandfinaalis Pärnu vibuklubi Meelis sportlase Kristel Peedi 6:2, poolfinaalis olümpiasportlase Laura Nurmsalu 7:1 ja finaalis klubikaaslase Triinu Lilienthali 6:4.

Pärnu meessportlane Eimar Kukk jõudis veerandfinaali ja lõpetas võistluse viienda kohaga. Pärnu naissportlasi esindas juunioride klassi kuuluv Kristel Peet, kes jõudis samuti veerandfinaali ja lõpetas võistluse kuuendana.

Võistlusel osales 16 segapaari. Pärnakad Peet ja Kukk jõudsid poolfinaali, kus pidid tunnistama Järvakandi segatiimi paremust, ja lõpetasid võistluse neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles