Tore üllatus 1. septembril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Toomesso ja World Corporate Golf Challenge`i ärigolfi korraldaja Marko Kaldoja korradas Pärnu toimetulekukooli toetuseks oksjoni.
Janar Toomesso ja World Corporate Golf Challenge`i ärigolfi korraldaja Marko Kaldoja korradas Pärnu toimetulekukooli toetuseks oksjoni. Foto: Erakogu

1. september tõi Pärnu toimetulekukooli peale tavapärase koolialguse toreda üllatuse.

Ärigolfi korraldaja ja Arhitekt11 OÜ partner Janar Toomesso andis koolile üle kevadel kogutud annetuse.

Nimelt organiseerid Janar Toomesso ja World Corporate Golf Challenge`i ärigolfi korraldaja Marko Kaldoja Pärnu toimetulekukooli toetuseks oksjoni. Oksjonil müüdi Pärnu kunstniku Silver Koppeli annetatud maal, mille soetas Piret Guss.

Koppeli maalinäitust "London" nägi möödunud kevadel Endla teatrigaleriis. Kunstnik on ise öelnud: "Kõik minu maalid on inspireeritud linnast, kus olen viimased kaks aastat elanud. See on metropol, mille kirjeldamiseks ei jätku alati sõnu ning appi tuleb haarata värvid. Kui esialgu paistab London meeletu kaosena, hakkab siin ajapikku nägema ja tunnetama mustreid ja ilu."

1986. aastal sündinud Koppel on pärit Pärnust, õppinud Tallinna ülikoolis reklaami ja imgoloogiat. 2015. aastast elab Londonis ja töötab Kindred Groupis turundusjuhina.

Maali soetas heategevusliku ostuna Guss. Interstudio tegevjuhi ja osanikuna on ta ennegi heategevusega silma paistnud. Ühes ülejäänud firmadega kutsus sisustussalong Interstudio üles firmasid loobuma traditsioonilisest jõulupeost klientidele ja koostööpartneritele.

"Suurim rahulolu sünnib teadmisest, et me aitame kaasa nii mõnegi pere jõulutraditsioonide jätkumisele ja lootuse säilimisele," märkis Guss.

Oksjonil kogutud raha eest kingiti Pärnu toimetulekukoolile muusika- ja liikumise saali suur televiisor, kolmerattaline erivajadustega laste jalgratas ja kohviaparaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles