Mudilased pääsesid Seljametsas oma majja

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Ruuporit läheb teil suures majas vaja,” ütles Yit Ehituse AS divisjoni juht Tarmo Palk, kinkides lasteaia uuele direktorile Ene Mihkelsonile (keskel) kuldse hääletoru. Tänati ka lasteaia endist direktorit Kaie Reialit (paremal).
”Ruuporit läheb teil suures majas vaja,” ütles Yit Ehituse AS divisjoni juht Tarmo Palk, kinkides lasteaia uuele direktorile Ene Mihkelsonile (keskel) kuldse hääletoru. Tänati ka lasteaia endist direktorit Kaie Reialit (paremal). Foto: Urmas Luik

Ligemale 300 elanikuga Seljametsa küla kroonikasse läheb eilne päev kirja lasteaia renoveerimisjärgse avapeoga, kus vastne, 1. septembrist ametis direktor Ene Mihkelson võttis vastu kingitusi ja edusoove hoones, mille ligikaudu miljon eurot maksnud remondi tulemus imetlust väärib.

“Tahtsime vana säilitada nii palju, kui saab, aga tuleohutuse ja muudel nõuetel ning ruumiprogrammil oli määrav osa,” rääkis arhitekt Reet Olev, kes miksis tervikuks omaaegse mõisavalitseja maja, kus 1920. aastal avati kool ja selle külge kümme aastat hiljem ehitatud hooneosa.

Lasteaed tegutses maja allkorrusel, kuni kool suleti ja hoones algas ümberehitus. Aastapäevad on kahe liitrühma mudilased mänginud-õppinud moodulmajas, nüüd on nad oma ruumikas pärismajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles