Võrkpallurid on hooajaks valmis

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu võidutsesid pärnakad karikavõistlustel, Balti liigas tuli hõbe ja kodustel meistrivõistlustel pronks.
Mullu võidutsesid pärnakad karikavõistlustel, Balti liigas tuli hõbe ja kodustel meistrivõistlustel pronks. Foto: Urmas Luik

Neli nädalat enne koduse vollehooaja algust on Pärnu võrkpalliklubi meeskond peatreener Avo Keele kinnitusel komplekteeritud. Kui möödunud aastal jäädi tiimi kokkusaamisega viimasele minutile, siis tänavu seda probleemi pole.

Nädalavahetusel oli Pärnu võrkpalliklubil hooaja avavõistlus Soomes, kui kontrollturniiril jäi kolme mängu saldoks kaks võitu ja kaotus. Reedel võõrustas pärnakaid Andrus Raadiku koduklubi Sampo Volley, mullusele pronksile pärnakad vastu ei saanud ja vastu tuli võtta kindel 0:3 kaotus (20:25, 18:25, 16:25). Lisaks mängitud neljas geim õnnestus suvepealinlastel võita 25:21.

Laupäeval mängiti kaks mängu ja pärnakatel õnnestus mõlemad võita. Hommikul andis kõva lahingu Soome esiliiga tippu kuuluv KyKy Betset Kyyjärvi, viiegeimilises mängus tuli võõrustajatel siiski 2:3 (24:26, 22:25, 25:13, 25:13, 15:11) alla vanduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles