Galerii: õpperestoran Pärnaõis alustas hooaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) õpperestoranis Pärnaõis alanud õppeaasta esimene restoranipäev, mil valmistasid ette teise kursuse kokaõpilased.

"Tänase päeva peakokk oli õpilane Artur Hünnev ja õpilasi juhendasid kutseõpetajad Taisi Talviste ja Sergei Tšekmarjov," rääkis PKHK avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Täna olid restorani menüüs peedisupp, ahjus küpsetatud sealiha riisikakastme, kartulitambi ja köögiviljalisandiga ning õunadessert pihlakakastmega. Samuti pakuti karaskit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles