Purjetajatel kestab suvi oktoobri lõpuni

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjatähe meeskond on kapten Tanel Kursi juhtimisel kindlustanud endale enne viimast etappi Pärnumaa meistrivõistluste kuldmedali.
Põhjatähe meeskond on kapten Tanel Kursi juhtimisel kindlustanud endale enne viimast etappi Pärnumaa meistrivõistluste kuldmedali. Foto: Pärnu jahtklubi

Alates mai algusest igal kolmapäeval ja paljudel nädalavahetustel võidu purjetanud kodulinna meeskonnad ei taha kuidagi rahuneda ja merekarude suvine hooaeg jätkub täistuuridel nii septembris kui oktoobris.

“Sel aastal otsustasime Pärnumaa meistrivõistluste medalid välja jagada esimest korda mitte ühe regati, vaid kuue võistluse tulemuste põhjal,” rääkis Pärnu jahtklubi tegevjuht Raiko Lehtsalu. “Meistrisari algas kevadel Watergate’i regatiga, seejärel seilasid meeskonnad Jaan Hermanni, Sorgu, Ruhnu ja Kihnu regatil ning jäänud on veel kahepäevane lühirajavõistlus Pärnu lahel. Praeguse seisuga on kolmes grupis kokku meistrivõistluste punkte kogunud 30 meeskonda.”

Suurimate purjekate ORC-klassis on edetabeli liider noore roolimehe Keith Luuri juhtimisel seilav Masu tiim, teisel positsioonil asub Kristjan Mugra Tuule ja kolmandat kohta hoiab Priit Vasari MiaMia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles