Nädalavahetusel selguvad parimad Saarde atleedid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene Saarde Atleedi osavõistlus toimus triatlonis, kus teiste seas võistles ka Märt Avandi (nr. 45).
Esimene Saarde Atleedi osavõistlus toimus triatlonis, kus teiste seas võistles ka Märt Avandi (nr. 45). Foto: www.sksaarde.ee

Sel reedel ja laupäeval on Kilingi-Nõmme staadion kergejõustiklaste päralt: toimub Saarde Atleedi teine osavõistlus.

Esimesel võistluspäeval võisteldakse "TV10 olümpiastarti" kohandatud punktitabeli alusel. Võistlema oodatakse eelkõige lapsi: lasteaiast gümnaasiumiastmeni. Paremusjärjestus selgitatakse 13 vanuseklassis: 2010. aastal ja hiljem sündinud lastest 1999. aastal ja varem sündinud naiste ja meesteni.

Võisteldakse jooksusprindis, kaugushüppes, palliviskes, kuulitõukes ning 600 ja 1000 meetri jooksus.

9. septembri kergejõustikupäev, kuhu oodatakse täiskasvanuidki, toimub Eesti kergejõustikuliidu mitmevõistluse punktitabeli alusel. Peale edukamate kergejõustiklaste selguvad parimad Saarde atleedid kaheksas vanuseklassis.

Vanuseklassid:

B-klass (2002 ja hiljem sündinud neiud-noormehed),

A-klass (2000–2001 sündinud neiud ja noormehed),

põhiklass (1999–1978 sündinud naised ja mehed),

veteranid (1977 ja varem sündinud naised-mehed).

Mehed võtavad mõõtu 100 meetri jooksus, kaugushüppes, kuulitõukes, kõrgushüppes, 400 meetri jooksus, kettaheites, odaviskes ja 1500 meetri jooksus. Naised kõrgushüppes, kuulitõukes, 200 meetri jooksus, kaugushüppes, odaviskes ja 800 meetri jooksus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles