Vaprus ihkab kodustaadionil Tulevikult revanši

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond saavutas meistriliigas esimese võidu, alistades Viljandi Tuleviku 2:0.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond saavutas meistriliigas esimese võidu, alistades Viljandi Tuleviku 2:0. Foto: Madis Sinivee/

Jalgpalli Eesti meistriliiga viimast, neljandat ringi alustab tabelis viimasel kohal Pärnu JK Vaprus kodus, kui võõrustab Rannastaadionil Viljandi JK Tuleviku meeskonda. Korra on Pärnu tänavu kodus Tuleviku alistanud, kas kolm punkti õnnestub taas Rannastaadionile jätta?

13. mail suvepealinnas toimunud matš lõppes pärnakate 2:0 võiduga, kuid kaks korda on sel aastal parem olnud Tulevik. Viimati kohtusidki kaks meeskonda kolmanda ringi lõpus 25. augustil, kui Tulevik oli kodus parem 4:1.

Tabelis on Tulevik 19 punktiga üheksas, Paidest jäädakse maha viie punktiga. Vaprus on liigatabelis põhjas kaheksa punktiga, viimati saadi punktilisa juuli keskel, kui viigistati Paidega.

Vapruse juhendaja Marko Lelovi sõnutsi pole targutada vaja. "Ihkame kodus Viljandile tagasi teha," teatas ta.

Noore ründaja Ronaldo Tiismaa kinnitusel annab meeskond endast 100 protsenti, et saada mulkidelt revanš ja tõestada, milleks võimelised ollakse.

Vapruse ja Tuleviku matšis lüüakse pall mängu täna kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles