Pärnu võrkpallureid ootab ees tugev vastane

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK.
Pärnu VK. Foto: Ardi Truija

Täna loositi 2017. aasta meeste võrkpalli karikavõistluste paarid, mille tulemusena kohtub tiitlikaitsja Pärnu võrkpalliklubi veerandfinaalis Bigbank Tartu ja Järvamaa võrkpalliklubi duelli võitjaga.

Kokku asub tänavu karikat jahtima kümme meeskonda, kelle seas on kõik seitse Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Credit24 meistriliiga Eesti võistkonda ja kolm esiliiga klubi.

Loosimisel olid asetusega võistkonnad mullused karikafinalistid Pärnu võrkpalliklubi ja Selver Tallinn, kes seega paigutati eri tabelipooltesse ja ühtlasi tagasid automaatselt endale koha veerandfinaalis.

Eelmisel aastal triumfeerinud Pärnu kohtub veerandfinaalis kaheksandikfinaalide põnevuspaari ehk meistrisarjas pallivate Bigbank Tartu ja Järvamaa võrkpalliklubi duelli võitjaga. Sama tabelipoole teise poolfinalisti selgitavad meistriliigas mängiv TTÜ ja esiliigasse kuuluv LotusTimber/Neemeco SK.

Nii veerand- kui poolfinaalides selgub edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes. Kui mõlemad võistkonnad võidavad ühe mängu, määrab edasipääseja punktide arv. Finaalis selgub võitja ühe mänguga.

Kaheksandikfinaalid peavad olema mängitud 23. oktoobriks, veerandfinaalid 27. novembriks ja poolfinaalid 18. detsembriks. Meeste karikavõitja selgub 29. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles