Kivimägi kodukinnistu pannakse enampakkumisele

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi elumaja Pärnus Tulbi tänaval on hoonestusõiguse alusel ehitatud linnale kuuluvale maale.
Toomas Kivimägi elumaja Pärnus Tulbi tänaval on hoonestusõiguse alusel ehitatud linnale kuuluvale maale. Foto: Mailiis Ollino

Linnavarakomisjon tegi Pärnu linnavalitsusele ettepaneku panna ekslinnapea Toomas Kivimägi kodukinnistu enampakkumisele ja küsida aia laiendamise eest 232 eurot aastas, seda ka seitsme varasema aasta eest.

Kivimägi võitis 2000. aastal Pärnu ranna rajooni Tulbi 16 kinnistu oksjoni ja ehitas 663 ruutmeetri suurusele maale elamu. Hiljem paigaldas ta Kalevi tenniseklubi käsutusse antud 400 ruutmeetri suuruse maatüki alla soojuspumba kollektori ja ehitas seitse aastat tagasi maa peale aiamaja.

Servituudilepingu järgi ei tohtinud maa peale midagi ehitada, kuid tenniseklubi juhtiv linnavalitsuse spordinõunik Uno Koort oli nii lahke, et püstitas servituudiala piirile aia. Sisuliselt sai Kivimägi 400 ruutmeetrit koduaiaks juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles