Pärnumaa golfiväljak sai väärt tunnustuse

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Bay Golf Links on kõige uuem Eesti golfiväljak, mis avati 2015. aasta sügisel Tahkurannas.
Pärnu Bay Golf Links on kõige uuem Eesti golfiväljak, mis avati 2015. aasta sügisel Tahkurannas. Foto: Pärnu Bay Golf Links

Eile avaldati maailma ühe hinnatuma golfiajakirja Golf World UK iga-aastane Mandri-Euroopa väljakute esisada, milles ainsa Eesti väljakuna on Pärnu Bay Golf Links paigutatud 45. reale.

Väljaku tegevjuhi Peter Johan Nybergi sõnutsi ulatub nimekirja pürgijate hulk tuhandetesse ja sinna sattumine on igale golfiväljakule au. "See on sõnum maailmale, et Eestis on tasemel golfiväljakud. Tunnustus on kaalukas soovitus ja garantiimärgis golfimängijatele, et Eesti on golfisihtkoht," kinnitas tegevjuht, kelle jutu järgi on esisaja sekka jõudnud väljakutel mängimine iga golfari unistus.

Hindamisel võeti arvesse kuut kriteeriumi: disain, esteetika, heakord, mängitavus, meeldejäävus ja kvaliteet.

Pärnu Bay Golf Links on Eesti kõige uuem golfiväljak, mis avati 2015. aasta sügisel Tahkurannas. Hoolimata vaid mõnest tegutsemisaastast on unikaalne ja maailma golfiväljakute seast eristuv links-väljak pälvinud nii siinsete kui välismaa golfarite kiidusõnu.

Golfikompleksi investeeritud kümme miljonit eurot on tehtud eesmärgiga luua maailma paremikuga võrreldavad mängutingimused ja keskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles