Valimised 2017: Poliitikud arutasid, kas küladele osta õlut või apelsine

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalike omavalitsuste valimised 2017. Fotol kandidaadid (vasakult): Andrei Korobeinik, Ardo Aasa, Heldur Paulson, Siim Suursild, Madis Veskimägi, Tarmo Vanamõisa, Liis Ellert.
Kohalike omavalitsuste valimised 2017. Fotol kandidaadid (vasakult): Andrei Korobeinik, Ardo Aasa, Heldur Paulson, Siim Suursild, Madis Veskimägi, Tarmo Vanamõisa, Liis Ellert. Foto: Madis Sinivee

Pärnu linnavolikogu kaheksale kohale kandideeriva viie erakonna ja kahe valimisliidu esinumbrid veetsid töötiheda tunni Pärnu raekoja saalis, kus nii mõnigi neist tõenäoliselt valimiste järel istub, ja vastasid ajakirjanike küsimustele.

Te esindate kolme valda, mis Pärnuga liituvad. Palun nimetage tähtsaim kohalik probleem, mis jääb nüüd ühinenud Pärnu lahendada.

Andrei Korobeinik (Reformierakond): Enne kui rääkida probleemidest, tõstkem esile, et nüüd on inimesi 50 000 ja üheskoos õnnestub teha rohkem. Kõik neli ühinenud omavalitsust saavad kasutada paremini siia tulevaid infrastruktuuriprojekte nagu lennujaam ja Rail Baltic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles