Kangert naaseb järgmisel nädalal rajale

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Urmas Luik

Astana profirattur Tanel Kangert, kes mäletatavasti kukkus kevadel Giro d’Italial rängalt ja vigastas raskelt vasaku käe küünarnukki, osaleb 24. septembril Tartu rattamaratonil. Ühtlasi on tegu Vändra mehe esimese rattavõistlusega pärast õnnetust.

2010. ja 2011. aastal Tartu rattamaratonil triumfeerinud Kangert tänavu Otepääle võidu peale kihutama ei lähe. "Igapäevane küsimus on "Kuidas käsi käib?". Ei ole suutnud veel originaalset vastust sellele välja mõelda, kuid üldiselt käib käsi järjest paremini," ütles Kangert. "Peale vaadates võib-olla ei saa arugi, et mu käes on hunnik metalli. Toonus hakkab lihastesse tagasi tulema."

30aastase Kangerti sõnutsi on tal võistluskihk alles ja ta ootab naasmist põnevusega. "Huvitav, kas minuga on samamoodi nagu osa sportlaste puhul, kes vigastuse tõttu on eemal olnud, et tulen tagasi tugevamana kui varem. Teoreetiliselt võiks ju nii olla," ütles ta. "Natuke pelgan, et äkki olen ära oldud ajaga midagi tagasi andnud. Samal ajal on see katsumus ja innustab rohkem pingutama."

Pikemat usutlust Vändrast pärit rattaässaga saab kuulata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles