Galerii: korvpalli esindustiimi mängijad astusid Pauluse hallis fännide ette, kapteniks valiti Rannar Raap

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uue koosseisuga Pärnu Sadama korvpallimeeskond tutvustas end laupäeva õhtul Pauluse hallis fännidele.

Üles astus tiimi kodumängudelgi publikut rõõmustav tantsutrupp All Starz. 

"Hea, et Pärnus on selline mees nagu Mait Käbin, kes on nii hästi seda asja vedanud," lausus sellest hooajast Käbinilt meeskonna eestvedamise üle võtnud KK Pauluse juht Johan Kärp.

Nagu poliitikutele antakse uues ametis 100 päeva sisseelamiseks, palus meeskonna juhtki aega atra seada. Peale selle tundis ta heameelt, et tiim koosneb ainult Eesti meestest.

Kärp teatas, et nimisponsor Pärnu Sadam on andnud lubaduse järgmised kaks aastatki meeskonda sponsida. Taastusravikeskuse Estonia juht Andrus Aljas tegi teatavaks varemgi välja käidud lubaduse, et ettevõte toetab kodulinna meeskonda vähemalt seni, kuni Eesti meistrivõistlustelt võidetakse medal.

Ehkki meeskond on tunduvalt noorem kui mullu, kinnitas peatreener Heiko Rannula, et selgi hooajal on eesmärk jõuda Eesti meistriliigas poolfinaali. Rannula tõi esile, et ehk on tiim tänu noorusele arenemisvõimelisem kui mõnigi konkurent.

Ühtäkki andis Kärp Pärnu Sadama mängijatele 30 sekundit, et nad valiksid enda hulgast kapteni. Nii palju aega ei kulunudki: üsna ruttu jõuti üksmeelele, et see mees võiks olla Rannar Raap.

Ootamatust kõnega esinemise kohustusest veidi üllatunud Raap pani fännidele südamele, et algaval hooajal vajab noore koosseisuga kodumeeskond nende abi iseäranis palju. "Me ei tule ükski mäng väljakule puhkama," lubas ta.

Pärnu Sadama poolehoidja Erki Birnbaum tõotas fänniklubi nimel, et nad toetavad omasid iga mäng kõik 40 minutit. Ta palus, et mehed annaksid väljakul alati kõva lahingu.

Pidulikuks ürituseks oli valminud Pärnu Sadama hümn, mis saalis koos ette kanti.

Tutvustati tiimi uut maskotti, kes ootab kohalikult korvpallirahvalt nädala jooksul nime.

Enne kui meeskond ja fännid istusid Pauluse halli baaris üheskoos lauda, panid korvpallurid visketäpsuse proovile keskjoonelt. Esimesena jõudis sihile Mihkel Kirves. Millegipärast puhkesid Kirves ise ja ülejäänud tiim seepeale naerma.

Korvpalli esindusmeeskonna esimene kodumäng on Pärnu spordihallis 6. oktoobril.

Kontrollturniiril nägi pinevaid mänge

Sel nädalavahetusel võõrustas Pärnu Sadam kontrollturniiril Tallinna Kalevi, Valmiera ja Kotka KTP meeskonda.

Äärmiselt tasavägises esimeses mängus pidi kodumeeskond võtma lisaajal vastu 91:92 kaotuse põhjanaabrite KTP tiimile. Turniiri esimeses mängus alistasid kalevlased Valmiera meeskonna.

Kolmanda koha mängus olid pärnakad Valmiera tiimist üle 84:77. Tallinna Kalev võitis finaalis põhjanaabreid 76:73.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles