Nikopensius kindlustas liidrikohta

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius kihutas Kohtla-Nõmme enduurol seenioride klassis esikoha vääriliselt.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius kihutas Kohtla-Nõmme enduurol seenioride klassis esikoha vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Enduuro Eesti lahtiste meistri- ja karikavõistluste neljandal etapil kihutas Kohtla-Nõmmel kahel päeval 140 motosportlast Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest.

Pärnumaa parimana võitis Paikuse klubi enduuroäss Toivo Nikopensius üle 40aastaste seenioride konkurentsis mõlemal päeval esikoha, talle järgnesid Jarko Metsis (Redmoto Racing) ja Vaido Kalm (Sõerpalu MK). Egon Üpraus Pärnu klubist Stingray Extreme ei saanud tehniliste probleemide tõttu teisel päeval startida ja talle kuulus Aruküla enduurol kümnes tulemus.

Nikopensiuse klubikaaslane Endrik Raal lõpetas raske katsumuse harrastajate seas üheksandal positsioonil.

Ülejäänud klasside võitjad: Aigar Leok (E1), Martin Leok (E2), Rannar Uusna (E3), Kristo Papstel (harrastajad), Kosti Kirjavainen (juuniorid), Andrus Allikvee (veteranid), Kristjan Kull (algajad), Sander Lõhmus (uustulnukad), Marita Nyqvist (naised).

Enduuro Eesti ja Balti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 7. ja 8. oktoobril Harjumaa Arukülas. Enne otsustavat medaliheitlust juhib Nikopensius seenioride klassis sarja 142 punktiga, teisel positsioonil on Vaido Kalm 114 ja kolmandal Egon Üpraus 88 punktiga.

Sel nädalavahetusel selguvad Tori vallas Jõesuu rajal enduurosprindi Eesti karikavõitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles