Treimanis selgus aasta lemmikansambel

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treimani rahvamaja.
Treimani rahvamaja. Foto: Henn Soodla

Laupäeval kogunesid pillimehed Treimani rahvamajja 23. Pärnumaa bändide päevale. Sel korral astus üles kümme ansamblit. Muusikamaratonil sai kuulda palasid rahvalikest viisidest Ladina-Ameerika rütmide ja rokini.

Žürii eesotsas Evald Raidmaga tunnistas lemmikbändiks rahvalikku Tirooli sugemetega muusikat esitanud orkestri Rotiküla Vanamehed Pärnust.

Publiku lemmikuks hääletati ansambel Treffunx Treimanist. Peale selle pälvis Treffunx võistlustantsijate ja Valmiera tantsuklubi auhinna ja parima dueti tiitli.

Naissolisti auhind läks Marika Aarelaidile ansamblist Spectra MI ja meessolistidest hinnati parimaks Ahto Juhkam Häädemeestelt.

"Bändide päeval esitati kohustusliku etteastena ka Tarmo Pihlapi laule," rääkis Treimani rahvamaja juhataja Viljar Soomre. "Huvitavaim esitus ja seade oli Rotiküla Vanameestel. Eriauhindu jätkus veel mitmele kollektiivile ja muusikule."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles