Kopter ja vabatahtlikud otsisid Saarde vallas metsa kaduma jäänud seenelisi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vabatahtlikud leidsid politseikopteri abiga täna pärastlõunal Saarde vallast Marina külast eile õhtul metsa läinud 81aastase mehe. Samal ajal tuli naabrusest Leipste külast teade metsas kaduma jäänud 62aastase naise kohta, kes samuti pärast otsinguid tervena leiti.

Politsei sai eile õhtul teate, et tuttavaga koos vallas Marina külas metsa seenele läinud 81aastane mees on kadunud. Mehel oli kaasas telefon ja temaga õnnestus paaril korral kontakti saada, samuti tehti tema mobiili positsioneering. Siis sai telefonil aku tühjaks.

Meest asusid otsima politseinikud, OPEROGi ja ESTSARi vabatahtlikud ning pääste- ja otsingugrupp. Täna hommikul kaasati otsingutesse kopter. Kella 13.30 paiku leidis kopteri meeskond mehe, kes oli teadvusel ja viidi Pärnu haiglasse.

Täna veidi enne kella 13 aga sai politsei teate Leipste külas metsa eksinud 62aastasest naisest. Politsei ja vabatahtlikud alustasid otsinguid. Appi kutsuti koptergi, mille meeskond leidis naise kella 15 ajal.

Politsei juhib tähelepanu, et metsa tuleks kaasa võtta laetud akuga mobiiltelefon ja orienteerumiseks vajalikud vahendid, panna selga erksavärvilised rõivad ja plaanida metsaminek valgele ajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles