Kivimägi hakkab koduaia laiendamise eest maksma

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus hakkab ekslinnapea Toomas Kivimägilt Kalevi tenniseklubi maa  õuealana kasutamise eest tasu küsima.
Pärnu linnavalitsus hakkab ekslinnapea Toomas Kivimägilt Kalevi tenniseklubi maa õuealana kasutamise eest tasu küsima. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus lubas ekslinnapea Toomas Kivimägil kasutada Kalevi tenniseklubi maad õuealana ja püstitada sinna alla 20 ruutmeetri suuruse aiamaja.

Servituudilepingu muutmiseks peab Kivimägi septembri lõpuks tasuma 1856 eurot, millele uuest aastast lisandub 232 eurot aastas. Leping lõpeb 23. märtsil 2037, mis on Kivimägi koduks oleva Tulbi 16 hoonestusõiguse tähtaegki.

Augusti lõpus kirjutas Pärnu Postimees, et ekslinnapea on 663ruutmeetrist koduaeda laiendanud, hõivates 400 ruutmeetri suuruse servituudiala, mis oli antud Kalevi tenniseklubile spordimaaks. Kivimägil oli õigus ainult maa alla soojuspumba kollektor paigaldada, ent ta muutis servituudiala koduaiaks ja ehitas sinna aiamaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles