Kuldse Oaasi konkurss jõuab lõpusirgele

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu pälvis Kuldse Oaasi konkursil parima restorani ja parima teenindusega ettevõtte tiitli Villa Wesseti restoran, katkestades viis aastat kestnud pitsarestorani Steffani hegemoonia.
Mullu pälvis Kuldse Oaasi konkursil parima restorani ja parima teenindusega ettevõtte tiitli Villa Wesseti restoran, katkestades viis aastat kestnud pitsarestorani Steffani hegemoonia. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu parimate teenindajate väljaselgitamiseks ellu kutsutud konkursil Kuldne Oaas saab veel selle nädala jooksul oma lemmikutest teada anda.

Korraldajad ootavad linnaelanike ja -külaliste ettepanekuid, et välja selgitada Pärnu parim kohvik ja restoran, parima teenindusega ettevõte, parim meelelahutus- või ajaveetmiskoht ja aasta uus tegija.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juhataja Anu-Juurma Saksa sõnutsi ei pea parimate esitamisel keskenduma pelgalt söögi- ja joogikohtadele või meelelahutuspaikadele: esitada võib tublisid tegijaid ülejäänud teenindusaladeltki.

"Head teenindust kohtab väga paljudes paikades. Mina annaks kohe suure kuldse tähe ühele Pärnu kingsepale: absoluutselt parim teenindus! Parim meelelahutuse või vaba aja veetmise koht saab ju olla näiteks mõni Pärnu linna park või spordiplats või hoopis mõni sündmus," selgitas Juurma-Saks.

Mullu pälvis Kuldse Oaasi konkursil parima restorani ja parima teenindusega ettevõtte tiitli Villa Wesseti restoran, katkestades viis aastat kestnud pitsarestorani Steffani hegemoonia. "Meile oli see väga ootamatu tunnustus," ütles Villa Wesseti hotellijuht Triin Kuusik. "Selle üle oli siiralt hea meel."

Kuusik ei osanud oletada, millega nad aastaid linna parima restorani rahvaküsitlusel domineerinud Steffani ülemvõimu murdsid. "Võib-olla on inimesed avastanud, et Pärnus on peale Steffani teisigi toredaid kohti," pakkus hotellijuht. Lisades, et Villa Wesset ei teinud mingit kampaaniat ega kutsunud enda poolt hääletama. 

Kuusiku sõnutsi on Kuldse Oaasi tiitel aidanud ettevõttel tuntust koguda ja toonud restorani uusi klientegi. "Kindlasti tõstis see meie eneseusku. Ootame põnevusega selle aasta konkursi tulemusi," ütles hotellijuht.

Kuldse Oaasi võitjad selguvad linnaelanike ja -külaliste arvamusavalduste põhjal. Ettepanekuid saab teha 24. septembrini Pärnu linna kodulehel, kus tuleb vastata küsimustikule, mille täitmiseks kulub paar minutit.

Võitjad tehakse teatavaks 6. oktoobril ettevõtlusnädala tunnustusüritusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles