Pärnumaa mahetootjad jõudsid parimate hulka

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmanda põlve mesiniku Raimo Mihkelsoni mesila koosneb üle 80 perest, kelle korjealad asuvad metsade ja rabade vahel.
Kolmanda põlve mesiniku Raimo Mihkelsoni mesila koosneb üle 80 perest, kelle korjealad asuvad metsade ja rabade vahel. Foto: Maheklubi

Pärnumaa lihaveise- ja teraviljakasvatustalu ja mahemesila valiti Eesti parimate mahetootjate hulka. “Ei osanud sellist tunnustust oodatagi, kuna ülejäänud osalejad olid mastaabilt niivõrd palju suuremad,” tunnistas parima mahetootja kategoorias kolmanda koha vääriliseks hinnatud Aasa Mesi OÜ mesinik Raimo Mihkelson.

Kolmanda põlve mesiniku Mihkelsoni mahemesila koosneb 82 mesilasperest. Meekorjealad asuvad metsade-rabade vahel, eemal intensiivsest põllumajandusest.

Mihkelson avaldas tunnustuse üle siirast heameelt. “Võin oletada, et mesi on praegu natuke kuumem ja aktuaalsem teema. Aga see ei vähenda kindlasti saavutuse hinda!” kinnitas ta naerul sui. “Mesinikke on vähe ja ikka on hea, kui mesindus saab natuke laiemat kõlapinda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles