Kalev Vilgats: Ajakirjanik jääb kõrvaltvaatajaks

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Vilgats
Kalev Vilgats Foto: PP

Irina Talviste võttis kommenteerida minu väidet artiklist “Valimised meie postkastis 1.” (PP 30.08.2017): “Pärnus alla 100 hääle koguda on nukker ja alla 50 lausa kurb”.

Olen endiselt seda meelt, et nõustudes kandideerima mõnes parteinimekirjas või valimisliidus, seab kandideerija endale ülesandeks teha selline tulemus, mis viiks volikokku.

Arusaadavalt tähendab see tublit eeltööd. Mul on sõber, kes varem volikokku kandideerides käis ukselt uksele kampaaniat tegemas ja koguski nii palju toetushääli, et volikogus tegutseda. Ta ei põlanud oma raha eest valimisnänni tellimast ega valimisnumbriga nimekaarte jagamast. Valimiste vahelisel ajal püüdis samuti pildil püsida, näiteks vahel harva lehte kirjutades. Neil valimistel teeb ta jälle kaasa ja alustas oma auto uksele asjakohase kleebise paigutamise ja flaierite valmistamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles