Täna müüvad tanklaketid kütust hulgihinnaga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste tankla.
Neste tankla. Foto: Ints Kalnins / Reuters / Scanpix

Täna müüvad kõik Eestis tegutsevad suured tanklaketid klientidele kütust hulgihinnaga. Neste algatas selle kampaania kolmapäeva südaööl ja hinnaralliga läksid kaasa Alexela, Circle K ja Olerex.

Bensiin 95 maksab 1,083 ja diislikütus 1,063 eurot liiter.

"Tavaliselt müüakse hulgihinnaga kütuseid suurklientidele Neste terminalis Muugal. Tegemist on ühepäevase kampaaniaga, mis kestab südaööni," teatas Neste Eesti ASi pressiesindaja.

Circle K Eesti ASi mootorikütuste hinnastamisjuhi Indrek Sassi sõnade kohaselt soovib ettevõte pakkuda klientidele konkurentsivõimelist hinda, mistõttu kehtestas varahommikul sama hinnataseme mis konkurentidel. Teenindusjaamades lisandub kütuse hinnale kliendikaardi soodustus.

Samuti on hinnastamiskampaaniaga liitunud Olerex, mis pea kõikides oma tanklates müüb täna kütust samuti hulgihinnaga.

Alexelaski kehtivad täna kütuse hulgihinnad nii era- kui ärikliendile, seejuures rakenduvad kõik lepingujärgsed hinnasoodustused, muu hulgas sooduskaardi allahindlused.

Viimati teatas Neste kütuse hulgihinnaga müümise ühepäevasest kampaaniast augustis, toona läksid sellega samuti ka

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles