Superkross jätkub pühapäeval Piiroja rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel hooajal rahvakrossi klassis liidrikohta hoidev Margus Suigusaar keeras läinud aastal Piiroja rajal on võistlusauto katusele.
Sel hooajal rahvakrossi klassis liidrikohta hoidev Margus Suigusaar keeras läinud aastal Piiroja rajal on võistlusauto katusele. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport superkrossi karikasarja eelviimasel etapil kihutavad Põltsamaa külje all Piiroja rajal Eesti, Läti ja Venemaa autosportlased kuues masinaklassis.

Seitsme etapi järel on noorteklassis jäme ots Vändra poiste käes: sarja liidrikohta hoiab Marten Põder ja teisel positsioonil on Armin-Marlon Mängel. Kahele kangele järgnevad Robin Altosaar, Marko Andreas Muru ja superkrossi ainuke õrnema soo võistleja, 17aastane Pärnu neiu Elis Jõelaid.

Esikveoliste klassis juhib karikavõistlusi Kristofer Lupp, talle hingavad kuklasse Simo Lind ja Aivo Ojala. Tagaveoliste autode edetabeli esikolmikusse kuuluvad Kauri Metsaots, Marek Ild ja Kristjan Ojaste. 4WD arvestuses hoiab liidripositsiooni Ameriico Jõffert, teisel kohal on Ainar Arula ja kolmandal Toomas Toome. Rahvakrossis on senistel etappidel enim punkte kogunud Margus Suigusaar, järgnevad Einar Heljand ja Karol Pert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles