Ettevõtlustoetust saab taotleda septembri lõpuni

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Pärnu linna ettevõtlustoetuse taotlusi saab esitada 30. septembrini.

Toetuse eesmärk on tugevdada Pärnu linnas tegutsevate ettevõtete konkurentsivõimet ja seeläbi elavdada linna ettevõtlust.

Ettevõtlustoetus on mõeldud eksperdi kaasamiseks toote- ja teenusearenduse nõustamisel, toote- ja teenusearenduse projektide koostamiseks, eksperdi kaasamiseks tehnoloogianõustamisel, ekspordiplaanide koostamiseks, turu- ja tasuvusuuringuteks, tööalaseks täienduskoolituseks, koolitusvisiitideks, messide külastamiseks ja nendel osalemiseks.

Toetussumma alammäär on 1000 ja ülemmäär 5000 eurot taotleja kohta kalendriaastas. Taotluse eelarves peab olema näidatud omafinantseering, mis moodustab vähemalt 30 protsenti projekti kogumahust. Projekt tuleb ellu viia 12 kuu jooksul alates toetuse eraldamise otsusest.

Toetuste eraldamise otsustab ekspertkomisjoni ettepanekul linnavalitsus oma korraldusega 25. oktoobriks. Toetus makstakse välja pärast projekti elluviimist.

Pärnu linn on ettevõtlustoetust pakkunud 2012. aasta sügisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles