Mootorratturite ringrajasõit kulgeb tõusuteed

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superbike-klassi võidusõitjad Hannes Soomer (nr 38), Ville Valtonen (nr 13) ja Sander Luisk (nr 74) sööstavad Audru ringraja esimesse kurvi.
Superbike-klassi võidusõitjad Hannes Soomer (nr 38), Ville Valtonen (nr 13) ja Sander Luisk (nr 74) sööstavad Audru ringraja esimesse kurvi. Foto: Rauno Kais

Mais avalöögi saanud ja septembris lõppenud mootorratturite Eesti lahtistel meistri- ja karikavõistlustel sõitis kaheksas masinaklassis kokku 165 sportlast Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Rootsist.

“Hooajaga võib igati rahule jääda: nii palju võistlejaid pole me pikki aastaid rajal kihutamas näinud,” rääkis Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni ringrajakomitee esimees Rannus Ervin. “Ringrajasõidu populaarsusele on tugeva tõuke andnud uute masinaklasside liitmine karikasarjaga. Rõõmu teeb, et Vihuri tiimi töö noortega on hakanud head vilja kandma.”

Lõppenud hooajal jahtisid motomehed meistri- ja karikasarja punkte kolmel etapil auto24ringi nime kandval Audru ringrajal ja üks etapp sõideti Soomes Alastaro rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles