Tori-Jõesuus selguvad homme Balti ja Eesti karikavõitjad

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse klubi enduuroäss Tõnu Kallast asub enne viimast etappi E1-klassi eliitsõitjate edetabelis kolmandal positsioonil.
Paikuse klubi enduuroäss Tõnu Kallast asub enne viimast etappi E1-klassi eliitsõitjate edetabelis kolmandal positsioonil. Foto: Urmas Luik

Homme kihutavad Eesti, Läti, Leedu ja Soome motosportlased Tori-Jõesuu rajal enduurosprindi Balti ja Eesti karikavõistluste viimasel etapi.

"Võistlusraja pikkus on 20 kilomeetrit, kus aega võetakse ühel enduuro- ja ühel krossikatsel," selgitas võistluse peakohtunik Sulev Tõnisson. "Esimene võistleja stardib rajale keskpäeval. Eliitklasside sportlased sõidavad neli ja harrastajad kolm ringi. Kokku selgub paremus tosinas arvestuses."

Pärnumaa motomeestest on enne viimast etappi Madis Pool veteranide konkurentsis Andrus Allikvee järel teisel positsioonil. Seenioride klassis jääb kolmandat kohta hoidev Toivo Nikopensius vaid ühe punktiga maha võrdselt 46 punkti kogunud Vaido Kalmist ja Jarko Metsisest. Klassis E1 juhib karikasarja Veiko Rääts, talle hingavad kuklasse lõunanaaber Girts Filipsons ja Paikuse klubi sõitja Tõnu Kallast.

Seitsmendal edetabelireal on meie meestest Egon Üpraus seenioride, Ralf Üpraus uustulnukate ja Jarmo Lehiste E3-klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles