Kutsehariduskeskus kutsub taas innovatsioonikohvikusse

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016-2017 õppeaasta aastaraamat annab ülevaate PKHK osakondadest, töötajatest, lõpetajatest, tunnustustest ja kajastab struktuuriüksuste juhtide mõtteid ning kokkuvõtteid, lisatud on pilte ja ülevaatlikke arvaandmeid.
2016-2017 õppeaasta aastaraamat annab ülevaate PKHK osakondadest, töötajatest, lõpetajatest, tunnustustest ja kajastab struktuuriüksuste juhtide mõtteid ning kokkuvõtteid, lisatud on pilte ja ülevaatlikke arvaandmeid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnumaa kutsehariduskeksus (PKHK) kutsub osalema ja kaasa mõtlema kolmandas kutsehariduse edendamise innovatsioonikohvikus KEIK, kus seekord on teemaks teenindus.

"Innovatsioonikohvikus osalejad genereerivad koostöös kooliga ideid, kuidas erialasid populariseerida, õppetööd paindlikumalt korraldada ja kooli mainet tõsta," sõnas PKHK avalike suhete juht Anneli Rabbi. "Seekordse KEIKi laudkonna töö oodatav tulemus on saada ettepanekuid, kuidas väärtustada ja paremini korraldada teeninduse erialasid."

Ettekandega teemal "Teeninduserialad kui karjäärivalik" esineb Eesti hotellide ja restoranide liidu tegevjuht Maarika Liivamägi.

Kolmas innovatsioonikohvik avab uksed teisipäeval, 26. septembril kell 15 PKHK suures auditooriumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles