Noored purjetajad jahivad Tallinna lahel meistrimedaleid

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Luur purjetab Laser Radiali klassis Eesti meistrikulla kursil.
Keith Luur purjetab Laser Radiali klassis Eesti meistrikulla kursil. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Täna alanud ja pühapäevani kestval Tallinna nädala regatil selguvad svertpaadipurjetamise Eesti meistrid üheksas paadiklassis.

Kahe etapi järel on Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandikest edukaim Keith Luur, kes juhib 32 konkurendi seas Laser Radiali klassi edetabelit. Teist–kolmandat positsiooni jagavad võrdsete punktidega Luuri klubikaaslane Rasmus Maalinn ja Joosep Laus Saaremaa merispordiseltsist.

RS Feva kahepaatide pingereas on pärnakad Hendrik Holtsmann ja Rando Vainikk neljandal kohal. Romi Safin ja Lisbeth Taggu lähevad otsustavale etapile üldarvestuses viiendal ja tüdrukute seas teisel kohal. Selle aasta Optimist-klassi Eesti meister Angeliina Maria Isabel Õunap ja tema paariline Eliise Väliste on enne viimast etappi õrnema soo arvestuses neljandal kohal. RS Feva klassis on meistrivõistluste punkte kogunud 16 paatkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles