Emad ammutavad kogukonnas enesekindlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebide ja väikelaste võimlemistundides vahelduvad vaiksed ema-lapse hetked üheskoos möllamisega. Esiplaanil ema Egne väikse Aaloniga.
Beebide ja väikelaste võimlemistundides vahelduvad vaiksed ema-lapse hetked üheskoos möllamisega. Esiplaanil ema Egne väikse Aaloniga. Foto: Anne Matsi

Noored emad imestavad sageli pärast emmede kogukonna Väikesed Sammud kohtumist: “Ma ei teadnudki, et teen tegelikult kõike õigesti ja olen suurepärane ema!” Kogukonna eestvedajad Liina Hagi, Monika Kuik ja Riinu Verlin usuvad, et see teadmine on naistele hädavajalik.

Kogukonna kohtumispaika Pärnus Õhtu põigus saab alati kaasa võtta oma pisipere. Rasedate joogat, väikelaste ja emade võimlemistunde, imetamisnõustamist, tervisekoolitusi, vestlusringe ja tugiõhtuid pakkuval Pärnu emade ja väikelaste keskusel Väiksed Sammud on pikk eellugu.

Ligemale kümne aasta eest alustas Riinu Verlin tööd sünnitoetajana. Nüüdseks on tema hoole all ilmavalgust näinud pea 100 ilmakodanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles