Galerii: Suigu lasteaia mudilased lustivad uuel mänguväljakul

, Are kooli õppejuht, Are valla lehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisese pööripäeva õhtul kogunesid Are kooli Suigu lasteaia õuele lapsevanemad, vallajuhid, lasteaiatöötajad ja naerusuised mudilased.

Lapsed ootasid pikisilmi luba minna uuele mänguväljakule. Enne kui vallavanem Signe Rõngas, volikogu esimees Lauri Luur ja abivallavanem Aldo Pitsner lindi läbi lõikasid, esinesid kohalolijatele lasteaia laulu- ja tantsulapsed õpetaja Ülle Krusemanni juhendamisel.

Mänguväljak läks vallale maksma umbes 100 000 eurot.

Juba esmaspäevast saavad Are valla lasteaia nelja rühma lapsed täiel rõõmul uusi karusselle, kiikesid, turnimisradu ja liivakaste testida. Tänaõhtusel põgusal tutvumisel ei osanud Lili Marleen Lepatriinude rühmast ühtki atraktsiooni teistest paremaks pidada. Väikese mänguväljakueksperdi arvates on kõik ühtmoodi toredad.

Loodame, et direktor Anneli Uibu unistus mängumaa vähemalt 30 aastat vastu pidamisest täituks ja et mitu põlvkonda lasteaialapsi saab seal lustides üles kasvada.

Kena kingitus Are valla kõige pisematele laste ja noorte kultuuriaastal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles