Galerii ja videod: ärimees Oleg Ossinovski kihutas Audru ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Auto24ringil Audrus toimus täna esimest korda 1000 kilomeetri võidusõit. 11 tiimi hulgas astus võistlustulle ärimees Oleg Ossinovski omagi.

"Lihtsalt tahtsime laupäeval lõõgastuda," põhjendas Ossinovski ringrajale tuleku põhjust. Pealegi annab niisugune üritus adrenaliini.

Ossinovski rõhutas enne kihutama asumist, et pole kuidagi ette valmistunud ega pretendeeri sugugi võidule. Autogi oli tavaline BMW M3, mida ralliks polnud mingilgi moel kohandatud.

Transiidiettevõtja meeskond läbis 1000 kolomeetrit seitsme tunni, 43 minuti ja 26 sekundiga. See andis seitsmenda koha.

Ürituse korraldaja Darius Jonušiš ütles, et võistluse tõi Pärnu külje alla Audrusse armastus Eesti ja Balti riikide vastu.

Leedus Palangal on sama võistlust korraldatud 18 aastat maanteel. "Paraku ainus ringrada, mis vastab kõigile turvameetmetele, asub Pärnumaal," sõnas Jonušiš. Ta märkis, et patt oleks jätta niisugune võistlus Eestis korraldamata.

Niisiis avaldas ürituse korraldaja sedagi, et kindlasti ei jää täna esimest korda auto24ringil korraldatud võistlus sellel tipptasemel ringrajal viimaseks.

Ossinovski tiimi Skinest Rail kuulusid veel Arco Vara juht Tarmo Sild, Reinis Liliensteins ja Tomas Petraitis.

Igas võistkonnas juhiti autot vahetustega. Mõõtu võtsid juhid Leedust, Eestist, Venemaalt, Iisraelist ja Lätist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles