Motosportlased võitsid kolm auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius pani Tori-Jõesuus oma paremuse maksma ja võitis nelja etapi kokkuvõttes enduurosprindi Eesti karika.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius pani Tori-Jõesuus oma paremuse maksma ja võitis nelja etapi kokkuvõttes enduurosprindi Eesti karika. Foto: Rauno Kais

Enduurosprindi Eesti lahtiste karikavõistluste viimasel etapil Tori-Jõesuu rajal kihutasid Pärnumaa sportlastest pjedestaalile Toivo Nikopensius, Madis Pool ja Jarmo Lehiste.

Ühepäevasel enduuro minivariandil tuli motomeestel läbida Pärnumaa metsades neli 20 kilomeetri pikkust ringi. Kokku selgitati paremus kümnes arvestuses ja Eesti ässadele pakkusid konkurentsi Läti, Leedu ja Soome sportlased.

Üle 40aastaste seenioride klassis pani oma paremuse taas maksma Paikuse klubi esinumber Toivo Nikopensius, teiseks tuli lõunanaaber Arturs Robeznieks ja kolmas oli Vaido Kalm Sõmerpalu motoklubist. Kõige suurema kubatuuriga tsiklite E3-klassis kihutas Nikopensiuse klubikaaslane Jarmo Lehiste kolmanda auhinna vääriliselt, teda edestasid Elary Talu (Sõmerpalu MK) ja Andre Park (Redmoto Racing). Veteranide konkurentsis tuli Pärnu motoklubi raudvara Madis Pool kolmandaks, etapivõidu sai Andrus Allikvee (Aave spordiklubi) ja teise koha sai Andris Kalninš Lätist.

Tihemetsa motoklubi võidusõitja Jaanus Hugo Ermits lõpetas sprindi juunioride klassis neljandana, Edrik Raal (Paikuse MK) sai harrastajate seas viienda tulemuse ja Taisto Loopere (Pärnu MK) oli algajate seas seitsmes.

Ülejäänud masinaklasside võitjad: Veiko Rääts (E1), Martin Leok (E2), Timo Hermlin (harrastajad), Niklas Laankoski (juuniorid), Ain Gustav Bartels (algajad), Erki Heliste (uustulnukad), Mikk Kallion (noored).

Laupäeval korraldab Paikuse motoklubi Reiu liivakarjääri rajal kestuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste eelviimase etapi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles