EHE-märgise pälvis viis pärnumaalaste ettevõtmist

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepiku-Mardi talu Halinga vallas.
Lepiku-Mardi talu Halinga vallas. Foto: Urmas Luik

Eesti ökoturismi kvaliteedimärgise EHE hindamiskomisjon tunnistas märgise vääriliseks 16 ettevõtte 28 toodet või teenust.

Pärnumaal tunnistati EHE-märgise vääriliseks Lepiku-Mardi kollektsioonaia teenus "Taimeaia külastus perenaisega", Maria talu puhkus "Hobustega Maria talu radadel", Kurgja talumuuseumi haridusprogramm "Jõulud talus", sihtasutuse Tõstamaa Mõis teenus "Giidiga tuur mõisahoones" ja Valgeranna seikluspargi mäng "Aardejaht".

EHE-märgisega tunnustatakse maapiirkondadees pakutavaid heatasemelisi elamust pakkuvaid turismitooteid ja -teenuseid, mis lähtuvad rahvusvahelistest ökoturismi põhimõtetest ja aitavad tutvustada Eesti rikkalikku loodus- ja kultuuripärandit.

Märgis kehtib kolm aastat.

"EHE-märgisega toodete ja teenuste märksõnad on keskkonnateadlikkus ning ehedad loodus- ja kultuurielamused, " selgitas MTÜ Eesti Maaturismi tegevjuht Raili Mengel.

Kolme aasta jooksul on EHE-märgis omistatud 66 ettevõtte ühtekokku 105 tootele-teenusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles