Olustvere hoidistemessil särasid pärnumaalasedki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppurid pakkusid messil kevadel varutud ja sügavkülmas oma aega oodanud karulaugust valmistatud pestot.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppurid pakkusid messil kevadel varutud ja sügavkülmas oma aega oodanud karulaugust valmistatud pestot. Foto: Elmo Riig / Sakala

Iga-aastasel Olustvere hoidistemessil, mida seekord külastas üle 3500 inimese, jäid silma pärnumaalasedki. Pärnumaa Kodukandi hõõgmahl saavutas kolmanda koha üllataja kategoorias.

Torist oli kohal naisseltsing Lained, kelle liige Aime Lilleväli sai oma punapeedi moosiga VIPide eripreemia. Peale selle sai tunnustuse kümneaastane Aile Parts, kes on hoidistemessil käinud sünnist saati ehk kasvanud ühes selle üritusega.

Ajaleht Sakala vahendas, et vanaema hoidistel hoidis messil silma peal 10. klassi tüdruk Lisette Ilmjärv Tori vallast. Juba oli otsa saanud Gripihirmu-nimeline toode, mille juures seisis silt, et seda saab tellida. Vanaemagi oli messil kohal. Tema uudistas teiste osalejate keediseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles