Ingvar Saare: Pärnu Postimees pole ainus viis avalikkusega suhelda

Ingvar Saare
, valimisliit Parem Kihnu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingvar Saare
Ingvar Saare Foto: PP

AS Eesti Meedia kohaliku lehe Pärnu Postimehe (PP) soov korraldada valimisdebatte on tore algatus ja annab kandideerijatele võimaluse ennast oma valijaskonnale tutvustada ning muidugi lehele vajalikke klikke teenida. Sõltumatu nädalaleht, mis küll praegu on veebiversioonis värvinud ennast Reformierakonna tutvustamiseks kollastesse toonidesse, võiks valimistest kirjutades piirduda kandidaatide seisukohtade esitamisega, selle asemel et lisada neile värvinguid.

Lehetöötaja Kadrin Karner kirjutas valimisliidule Parem Kihnu, et soovib debatti korraldada 20. septembril. Teavitasime 14. septembril, et kahjuks on 20.–23. september hõivatud ja kuna liidul ei ole ametlikku programmi veel koos, see ajakava meile ei sobi. Tõime välja mõne märksõna projektidest, mis järgneval perioodil on kavas realiseerida.

Vastusena teavitas ajakirjanik, et Kihnus ei toimu debatti sellisel kujul nagu esialgu kavas, sest ka üksikkandidaadile ei sobi PP ajagraafik. Aga ajakirjanikule on antud kätte töökäsk: “Samal ajal pean kinni pidama Pärnu Postimehe graafikust ehk sellest, et hiljemalt 21. septembriks peaks meil ühel või teisel moel vesteldud olema. /.../ Aga andke siis, palun, teada, kuidas selle teemaga edasi liigume.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles