Reiu ristmikule kerkib ohutussaar ja tuleb parkla

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Via Baltical jätkub Reiu ristmiku laiendamine 600 meetri pikkusel lõigul ja Lemminkäinen Eesti ASi objektijuht Hardi Riis kiidab kuiva ilma, mis tööle hoogu annab.
Via Baltical jätkub Reiu ristmiku laiendamine 600 meetri pikkusel lõigul ja Lemminkäinen Eesti ASi objektijuht Hardi Riis kiidab kuiva ilma, mis tööle hoogu annab. Foto: Urmas Luik

Pärnu piirist kümmekond kilomeetrit Riia poole on täies hoos Reiu ristmiku laiendamine, et seal avatava pagarikoja-kohviku külastajad jõuaksid turvaliselt üle väga tiheda liiklusega maantee. Pärnu suunale jäävasse bussipeatusse saavad ootajad minna kergliiklusteed pidi, mis kulgeb kohviku juurest ootekojani.

Ristmiku ümberehitamine Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel hõlmab 600meetrist kiiruspiiranguga lõiku ja sellega piirnevat OÜ Pärnamägede pagarikoja-kohviku esist, kuhu rajatakse parkla ja sellele juurdepääsutee.

“Loodetavasti paari nädala pärast saame hakata siin asfalti panema,” ütles ASi Lemminkäinen Eesti objektijuht Hardi Riis, kes lasernivelliiriga üleeile pärastlõunal teekõrgusi mõõtis, et saada paika teekonstruktsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles