Voltveti mõisa aia sodiks sõitnu põgenes

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinsuskaitsealuse Voltveti mõisapargi aeda kihutanud auto hoog oli nii suur, et sai jagu massiivsest tellispostistki.
Muinsuskaitsealuse Voltveti mõisapargi aeda kihutanud auto hoog oli nii suur, et sai jagu massiivsest tellispostistki. Foto: Urmas Luik

Voltveti mõisa ajaloolise aia nurga põrutasid kohalike jutu järgi puruks naabermaakonna lähima väikelinna noored, kes sirgel teel enam autot valitseda ei suutnud. Hoog pidi neil asulasisesel kiiruspiiranguga maanteel olema väga suur, sest jalust maha sõideti rasketest tellistest laotud aiapostki.

Kohalikud muretsevad, sest mõisal pole ikka veel hoolikat omanikku ja purustatud aianurk ei lisa niigi troostitule ümbrusele nägusust. Aga alust on rahvasuus liikuvatel juttudel, et politsei sai liiklusuljuri kätte.

“Politsei sai 19. augustil teate, et sõiduauto Volkswagen Passat on sõitnud Tihemetsa alevikus vastu aeda, põhjustades varalise kahjuga liiklusõnnetuse,” kinnitas politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Andra Jundas. “Patrull leidis avariilise sõiduki õnnetuspaigast sadakond meetrit eemal. Kuigi juht põgenes, on politseile teo toimepanija teada ja juhtunu uurimiseks on alustatud väärteomenetlust.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles