Are liiklusdžungel ootab ümberkujundajat (2)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ares suure maantee kõrval elava Toivo Võsumetsa kinnitusel kuuleb alevikku liikluse rahustamiseks püsti pandud Eesti “tootlikemate” kiiruskaamerate juures alatasa, kuidas need raske jalaga sohvritest pilte klõpsivad.
Ares suure maantee kõrval elava Toivo Võsumetsa kinnitusel kuuleb alevikku liikluse rahustamiseks püsti pandud Eesti “tootlikemate” kiiruskaamerate juures alatasa, kuidas need raske jalaga sohvritest pilte klõpsivad. Foto: Mailiis Ollino

Kuu alguses Ares juhtunud raske liiklusõnnetus on kohalikul elanikul Toivo Võsumetsal mitu nädalat hiljemgi hinges. “Seda oligi oodata, ükskord pidi see juhtuma,” arvab ta oma kodumajast paarisaja meetri kaugusel juhtunud õnnetusest, kui suure hooga liikunud veok rammis pööret oodanud sõiduautot, mis löögist vastassuunavööndisse paiskus ja seal vastu tulnud sõiduautoga kokku põrkas.

Õnnetuses said viga sõiduautodes olnud kaks naist ja mees.

Are vahel on suurim lubatud sõidukiirus 50 kilomeetrit tunnis ja vilka liiklusega Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel peaksid uljaspäid ohjama tunamullu püsti pandud kiiruskaamerad, ent nendest meetmetest jääb kohalike arvates alevikus liiklusturvalisuse tagamiseks väheseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles