Argentinas harjus eestlanna lõunauinakut tegema

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu Argentinas muutis Eleonora-Elizabeth Alemaa palju julgemaks ja avatumaks. “Näen nüüd asju hoopis teise pilguga,” kinnitas ta.
Elu Argentinas muutis Eleonora-Elizabeth Alemaa palju julgemaks ja avatumaks. “Näen nüüd asju hoopis teise pilguga,” kinnitas ta. Foto: Urmas Luik

Pärnu neiu Eleonora-Elizabeth Alemaa otsustas ette võtta unustamatu seikluse ja kolis aastaks elama Argentinasse. “Olen hulljulge ja armastan adrenaliini,” nimetas Alemaa põhjused, miks osutus valituks just eestlasele eksootiline Lõuna-Ameerika.

Kuna Alemaa vend oli vahetusõpilaste programmi kaudu samal mandril elanud, jagas ta õele kogemusi. “Vend rääkis mulle, et aasta Colombias oli teda väga palju muutnud ja ta oli sellest riigist üpris vaimustuses. Nii tekkis minulgi idee maailma avastama minna,” meenutas neiu.

Kuigi Alemaa kartis, et ta ei saa reisiraha kokku, leiti perega võimalused ja seiklused said alata. “Kuna olin selleks ajaks juba täisealine, sain valida ainult paari riigi vahel. Mu eesmärk oli kindlasti selgeks saada hispaania keel, seega valisin imelise metsiku loodusega Argentina,” avaldas neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles