Heategevusjooks kogus noormehe raviks 1900 eurot

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse üle-eestilise teatejooksuga koguti liikumisvõime kaotanud laste raviks 5700 eurot, mis jaotati kolmeks osaks. Nii kaheksa-aastase Aleksei, 17aastase Pärnu noormehe Matsi kui teiste Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses ravitavate laste toetuseks läheb võrdselt 1900 eurot.

Laste teatejooksu üks eestvedajatest Erik Pallase tänab kõiki, kes laste ravi toetamiseks kaasa aitasid. “Täname ligemale 12 000 tublit last, kes heategevuse nimel maikuus jooksma tulid, ja kõiki häid inimesi, kes annetasid tasulisel numbril helistades seitse eurot. Teatejooksust on kujunenud sündmus, kus saame mõelda neile, kellel liikuda keerulisem, neid rohkem märgata ja toetada,” lausus Pallase.

Pärnu noormees Mats, kes varem on samuti eakaaslaste aitamiseks teatejooksul osalenud, kaotas kolm aastat tagasi südame seiskumise tõttu nii liikumis-, nägemis- kui kõnevõime. Ta vajab järjepidevat teraapiat tavapärasest suuremas mahus ja annetuste abiga ta seda Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles