Õpilaste ideed: venivatest botastest jõebussini

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi koolipoisid esitlemas oma tulevikuideed.
Sindi koolipoisid esitlemas oma tulevikuideed. Foto: Mailiis Ollino

Tulevikutegijate ideekonkursi “Uued võimalused Pärnumaa ettevõtluse arenguks” esitlus on nagu spikker ettevõtluse ja turismi arendajatele ja neilegi, kes ei tea, kuidas noorte vaba aega sisustada. Ettevõtlusnädala keskpaigas esitlesid oma töid gümnaasiumide kümme, põhikoolide seitse ja algklasside üheksa võistkonda.

Põhikooli esikoha näpsas Sindi gümnaasiumi 4.a klass, kes tahab panna piki Pärnu jõge oma kodulinna vahel sõitma jõebussi, et inimesed saaksid vaba aega veeta ja tutvuda loodusega. Žürii punktide järgi jäi teiseks “Saame targemaks – päev Sindis” ja kolmandaks Pärnjõe kooli ussikujulise seikluskeskuse väljamõtlejad.

Gümnaasiumiosas järjestusid esikolmikusse Pärnu ühisgümnaasiumi tänavaartistide festival ja idee “Jäänuar”, mille autorid tahavad elavdada talveunne suikunud linna. Vändra gümnaasiumi “Nulkum-centrumi” mõte on suurendada keskkonnateadlikkust ja nullkuluga anda esemetele nende äraviskamise asemel uus kasutusotstarve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles