Pärnakas jahib Abu Dhabis maailma parima teenindaja tiitlit

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht ütleb, et kuigi mõnikord kasvavad kohustused üle pea, saab ta taas järjele, sest teeb asja kirega.
Pärnu Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht ütleb, et kuigi mõnikord kasvavad kohustused üle pea, saab ta taas järjele, sest teeb asja kirega. Foto: Mailiis Ollino

Kolm kuud tagasi alustas Pärnu Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht harjutamist, et panna kõik oma oskused ja teadmised mängu tuleval nädalal Araabia Ühendemiraatides algavatel kutsemeistrivõistlustel.

Tammeleht, kes mitu korda Eesti parima restoraniteenindaja tiitli pälvinud, avaldab, et on enne võistlust ikka veidi närvis, sest kohal on oma ala parimad. “Kokku on võistlejaid minu alal 37 riigist,” märgib 20aastane Tammeleht.

Võistluseks hakkas noormees juhendaja Tiiu Parmu käe all harjutama juba juunist. Selleks saadi kokku kord–kaks nädalas ja harjutuspäevad olid pikad. Tammeleht ei salga, et ette tuli hetki, kui tundus, et kohustused kasvavad üle pea, sest septembris algas taas koolgi. “Kui teha asju kirega, saab järjele,” on ta veendunud, et kes teeb, see jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles