Mart Viisitamm: Milline on Pärnu Mustamäelt vaadates?

Mart Viisitamm
, Pärnu ekslinnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm.
Mart Viisitamm. Foto: PP

Suvel heitsin pilgu kalendrisse ja mõtlesin, et sel aastal tuleb sügis teisiti: on kohalike valimiste aeg ja mul on võimalik neid isikliku kokkupuuteta vaadelda. Ometi läks teistmoodi. Seekord kandideerin küll Tallinnas. Savisaare valimisliit pakkus Mustamäel esinumbri kohta ja hiljem ühinenud valimisliidu üldnimekirjas viiendat kohta. Sellest pakkumisest oli raske keelduda ja sedasi sattusin taas karusselli.

See aga ei tähenda, et Pärnu mulle enam korda ei lähe ja siin toimuv huvi ei paku. Vaatasin ERRist siinsete linnapeakandidaatide debatti ja vahelduva eduga kuulasin seda raadiost eelneval päeval. Kui aasta olnuks 2003 või 2005, oleks kandidaatide jutt olnud kohane, aga et aasta on 2017, näib olukord väga kurb.

Kõik rääkisid suure hooga sillast ja selle asukohast. Nii nagu 2005, 2009, 2013. Jälle hakkab piinlik. 2005. aastal algatas Pärnu linnavolikogu silla detailplaneeringu ja pani paika silla asukoha. Aastal 2007 sõlmis volikogu kokkuleppe Rumer Arendusega, mis võimaldas silla planeerimise ja projekteerimisega edasi liikuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles