Noor youtuber räpib pühapäeval linnaorkestriga

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Kaspar Kolk ehk Kapa kavatseb Pärnu linnaorkestriga esitada lugusid oma uuelt albumilt, millele just selle kontserdi tarvis eraldi seaded tehti. Teda toetab selles erakordses ettevõtmises Ariadne.
Räppar Kaspar Kolk ehk Kapa kavatseb Pärnu linnaorkestriga esitada lugusid oma uuelt albumilt, millele just selle kontserdi tarvis eraldi seaded tehti. Teda toetab selles erakordses ettevõtmises Ariadne. Foto: Andrei Ozdoba

Sel pühapäeval saab Pärnu kontserdimajas tuule tiibadesse noortele mõeldud üritustesari “Soundcheck”, mille avakontserdile tulevad noortega kohtuma Eesti youtuber’id ja linnaorkestri ees räpib oma lugusid Kapa ehk Kaspar Kolk, külalissolistidena astuvad lavale Ariadne ja Reket.

“See on kindlasti midagi sellist, mida ma kunagi varem teinud ei ole ja mida poleks elu sees osanud oodata või uskuda. Nii et vaimselt vajab selline asi päris palju ettevalmistust. Seega on see muusikuna minu seni suurim väljakutse,” tunnistas Kolk.

“Juba esimesest hetkest tundus see mõte väga lahe, aga lõpuks arenes veel suuremaks, kui oleks osanud oodata. Olen sõnatu, aga täis jõudu, et see kontsert vingelt ära teha,” rääkis noor muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles